August 25, 2011

im busy for hari raya ini.



Assalamulaikum..
hello guyss..
apa macam?
makin bam bam?ohyeahh !
:p

BAB pertama.
soriiii sebab lama tak post katun(lama keh?)
haha
tapi memang bizi sikit.
i nak raya okehh..
kehkeh

BAB kedua
so 2-3 hari sehingga menjelang hari raya maybe katun-kutan akan tergendala sementara.
dan selepas tu shaye update manyak2 nantii(ahaii.. macam lah org tgok katun kau.)
haha
tak tengok tak ape punn..bia la gua syok sendiri.hoho

BAB ketiga
sorii sorii haa..
shelamat ayie ayeee....(bukan aku yang cakap nih)

BAB keempat
maybe tak ada katun tapi maybe ada lain.
apa yang lain?
gamba laaa.haha(oh tipu jeh )
takpun cerita jiwang.amboii.

BAB kelima
minta ampun dan maaf tekasar bahasa terguris hati tergigit kuku.
terbebel bebel terkentot kentot terpelik pelik
dann
terselekeh kekeh.(SANGAT)

BAB keenam
hey korang kenal aku ke? hohahaha

BAB ketujuh
jangan membazir.
contohnya .makan kuih bia sampai abes.jangan tinggal sedikit serpihan pun.
dan jilat jari selepas makan!paham! hoho

BAB kelapan
korang kenal aku kan? bak duit raya!!!!

BAB kesembilan
beday aku nak dekat .jangan lupa hadiah besar besar dan boipen bejanggut sebijik.(eh gatal kau)

BAB kesepuloh
nanti open aus ajak weehh ! tak ajak tamau kawan awak! ewahhh

BAB kesebelas
baju raya aku ..errr.. baii !

BAB kedua belas
ingat tau katun i pospon !

BAB ketiga belas
nak duit raya... peliss... merayuu niii....

BAB keempat belas
sem depan gua tak ada umah sewaaaaaa!!!uwaaaaa!!! nak merempat mana niiii!! hukhuk

BAB kelima belas
puasa ganti belum ganti lagi.(hoi raya pun belum lagi.amboi)
haha

BAB keenam belas
panjangnya merepek.

BAB ketujuh belas
tolongglaaa siapa ada umah sewa murahh2 kasi guaaa...uwaaa(sambungan)

BAB kelapan belas
merepek merepek  macam lah ada org baca. 
haiii.. maluuu.
biaaa aaa!!uhhhh!!(tiba2 ganas )
haha

BAB kesembilan belas
HEEEE.....
saje suruh yu oll baca sampai bab kesembilan belas
sebab beday i tarikh raya dan bab KESEMBILAN BELAS
tak paham?
HOHO
padan muka!
ok baiii :)

eh chop!

BAB kedua puluh
Untuk yang ke dua puluh tayun.hihi
ok betulbetul bai.

jumpa lagi !hiho






7 comments:

pivo pipe said...

in advance..
happy besday!
:P

SyuhailaYahaya said...

mana boleh in advance !
ucapan anda tak diterima. hoho

pivo pipe said...

alahhh...nnt ms hari berikut..
org bg la ucapan lg..ahaha..
berkira btol.. :P

MIDA MIDOT said...

Selamat Hari Raya Kak Ella :)
Selamat membeli dan belah :)

MIDA MIDOT said...

In advanced :Happy Besday :)

Raja Dayu said...

bab ke dua puluh satu

jgn lupe tmbh watak dayu chatek ok..hahaha

SyuhailaYahaya said...

hhahahaha
selamat hari raya semuaa.
dayu kentott.. hahhahaha:p